1 Haziran 2006

Yeni Blogçular, NBA Finalleri, The O.C

Finallere yaklaştığım şu günlerde bir nebze de olsa kaçış noktam oluyor sanki blog. Gerçekçi olmak gerekirse bir önceki cümlenin anlamı Adaş`ın gayet güzel açıkladığı üzere "Finallere çalışmama bahanesi" aslında.

Blog işine yakın çevremdeki insanları hızla sürükleme işine tam gaz devam ediyorum. Ilk kurbanım adsense umutları ile bu işe sürüklediğim Arda idi. Daha sonra Mete, İnci ve Burak da kurbanlarım arasına katıldılar. Son olarak Adaş ve Ali de tuzağıma düşerek bu nimetten yararlanmaya başladılar. Umarım devami gelir.



Bu aralar nba finalleri yüzünden uyku düzenim iyice bozuldu ama yıllardır izlediğim en güzel playoff diyebilirim. Ilk defa tahmin ettiğim takımlar doğu ve batı finaline kaldılar. Bu sabah oynanan Miami-Detroit maçını izleyemedim ancak özet görüntülerden güzel maç olduğu belliydi, hele bir de Big Ben`in Diesel`e koydugu blok görülmeye değerdi. Bu seride 2 fark yiyen takım ayıp eder demiştim. Detroit 3-1 geriye düstü ama 3-2 yapmasını bildi, umarım 4-3 ile biter seri. Detroit artık baydığı için gönlüm Miami`den yana tabi ki (tamam biraz Wade faktörü de olabilir). Sağdaki resimden tam anlaşılmıyor ancak Miami seyircisinin neredenyse tamamının beyaz tshirt veya forma ile maçı izlemesi harika bir görüntü oluşturuyor bence.



En uzun soluklu tuttğum takım olan Dallas ve tabi ki adamım Nowitzki cephesinde ise seri 2-2. Hakemlerin iğrenç bir yönetim gösterdiği son maçta Nowitzki`nin kötü oyunu eklenince 2-2 kaçınılmaz oldu. Son maçtaki kötü performansını tekrarlamayacağına güvendiğim Nowitzki`nin de yardımıyla NBA finalinde Dallas-Miami ibaresini görmek dileğiyle.

Rails işine iyiden iyiye kafayı taktım bu ara. Finallerin bitmesi ile direk Agile Web Development pdf`sine sarılacağım gibi geliyor. Büyük ihtimal yine her zaman olduğu gibi heves edip vazgeçme olasılığım oldukça yüksek olsa da bildirgeç`e girdiğim her gün gördüğüm güzellik karşısında tekrar gaza geliyorum. Bu arada bu işte de anti-tekelci yanımın bir parmağı varmış gibi geliyor hayırlısı.

The O.C` yi 2 sezon cnbce`den izledikten sonra adslin nimetlerinden faydalanarak 3. sezonu netten indirdim. İlk sezonu senaryosu hoşuma gittiği için, 2. sezonu alışkanlık yaptığı için, 3. sezonu ise sanırım * için izliyorum .) . İyice uçtukları 3.sezonda 17. bölümdeyim ve saçmalamanın doruklarında gezdiklerini hissetmeye başladım iyice. 4. sezon olacak mı bakalım

Unutkanlığımı bilmeyen yoktur heralde, eğer bilmiyorsanız cidden benden uzak yaşıyorsunuz. Bu konuda, en çok etkilenen kişiye danışabilirsiniz. Ama bu aralar google sağ olsun bana yardımcı teknolojiler çıkarıyor da açıklarımı hafif hafif kapatıyorum. Ilk olarak Google Calendar, şimdi de Google Notebook. Ah bir de biraz daha gelişmiş bir cep telefonum olsaydı da bu hizmetleri kullanım oranım tavan yapsaydı.

Hindistan`ın ne kadar kalabalık olduğunu herkes bilir ama böylesine bir trafiğe sahip olduğunu ben bilmiyordum. Inanilmaz bir şey, hatta sanki gerçek değil. Bir de Istanbul trafiğine yoğun dersiniz.

Google video`dan hep yabancı zengin bebelerinin yarışlarını izleyecek değiliz ya; işte size hiçbir şeyden eksik kalmayan yurdum insanın sokak yarışı videosu. Araçlara gelince M5, Ferrari 550M ve Porsche turbo. Tabi ki favorim M5, neden? Çünkü 2 gerçek spor arabanın yanında favori olmayan bir araç ama gelin görün ki arabadaki abinin "Yapıştırrrr" narasına uygun olarak 1. geliyor, e bu da bana haz veriyor çünkü her daim her konuda en gösterişliden uzak durmaya çalışırım, e zaten maharet süpriz olanı bulmakta .)

Son olarak size güzide lisemin e-posta grubuna düşen ve çok hoşuma giden bir yazı ile veda ediyorum:
AKP announced today that the Party is changing its emblem from a bulb to
a condom.The committee chairman explained that the condom more clearly reflects
the party's stance today, because a condom accepts inflation, halts
production, destroys the next generation, protects a bunch of pricks,
and gives you a sense of security while you're actually getting screwed.

4 yorum:

İnci Üsküplü dedi ki...

Sankim adım geçti:P En çok etkilenen kişi tabi en çok unutulan insan olunca böyle bir ünvan almam doğal dimi. Ama rezil etmelerim karşısında sesimi çıkaramıyorum.(Bu çıkarmamış halimse) Bu arada evet blog işine bulaştırdın bizi gerçi en halimden gayet memnunum çok eğlenceli herkese tavsiye ederim hatta Tseyn aramıza ne zaman katılcak onu bekliyorum:D

volkan dedi ki...

Tseyn gibi bir genci artık aramızda görmek istiyoruz. Bakalım daha ne kadar direnecek?

Adsız dedi ki...

abi 3. sezonu dvd ye çekip yollama ihtimalin varsa süper olur;)

volkan dedi ki...

Ne demek abi, elimizden geleni yapariz. Henuz dvd writer donemine gecemedim ancak arkadaslardan rica ederim.