23 Nisan 2007

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı


Önceki girdim de bahsettiğim gibi beklenen oldu ve google benim için bugüne kadar ki en güzel imleğini kullanmış oldu. Emeği geçenlere teşekkürler.

Küçük yaşta yetim kalmaktan idama mahkum edilmeye kadar bir insanın başına gelebilecek en kötü olaylara sahne olan kısacık hayatında dünya devletlerini dize getiren, bir imparatorluğu bitirip yepyeni bir devlet kuran, sadece yaşadığı yılların değil çağın adamı olan ancak bir evlat sahibi ol(a?)mayan Ata`mın böylesine önemli bir günü çocuklara armağan etmesi nasıl bir şey hepimizin düşünmesi lazım sanırım.

Çocukluğumda nasıl kutlardık diye düşünüyorum da aklımda bir tek gösterilerimiz kalmış; lacivert pantolonum, beyaz gömleğim, kırmızı fularım, beyaz mendilim, bir de Melis Karahitaylılar. Çocukluk işte, çok geç farkına varıyor insan bu güzel günün önemine.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız hepimize kutlu olsun, bugüne kadar hiç olmadığı kadar.

2 yorum:

The Volkanator dedi ki...

adaşım naber ya nerden haberin oldu kırk yıldır yazmamıştım :)
sorma geldik babamın peşinden buraya bizimkisi iş icabı ama çok sevdim buraları yazmaya devam edicem özellikle dillerine değinerek çünkü hergün koparan bişeyler oluyo... neyse adaş öpüyorum seni haberleşelim arada koptuk iice hoşçakalın...

volkan dedi ki...

Ayıpsın adaş, kaçmaz böyle şeyler alırız haberini bilirsin .)

Bekliyoruz eğlenceli haberlerini, esen kal