10 Mayıs 2008

Marmara'da Son Bahar Şenliği ve Halk Oyunları Gösterimiz

Marmara Üniversitesi'ne girdiğimden beri hiç sektirmeden katıldığım şenliklerin -öğrenci olarak katılacağım- sonuncusu 12 Mayıs Pazartesi başlıyor.

Üniversitemin en çok sevdiğim yanlarından birisi bu şenlikler sanırım. Elbette çok çok daha iyi olanları var, birçok eksiğinin olduğu da kesin ama yine de pek bir eğlenceli olduğunu düşünmüşümdür her daim.

1.'sinden aklımda kalan 2 şey var: Lipton destekleyiciliğinde yapılan ayaküstü şarkı yarışmasının galibinin söylediği "Mavi Duvar" ve 50-60-70-80lerden esintilerle rock'n roll yapan harika grup.

2.'sinden aklımda kalan ise kesinlikle Kırklareli Ekibi'nden elemanların darbuka eşliğindeki gösterisi. Bir de can dostum güzel insan B. Burak ve sanırım adaş ile kankası da katılmıştı o şenliğe ki tadından yenmemişti hakikaten.

3.'sünden ise aklımda kalan en önemli şey Savaş'ın "ip atlama" olayına el atışıydı sanırım. Aa bir de langırtta hezimete uğrattıklarımız geldi aklıma ;)

Konserler ise çok aklımda kalmamış... Şebnem, MFÖ, Nev, Yüksek Sadakat bir de konserin başlamasına 15dk kala ayrılmak zorunda kaldığım Duman konseri kalmış aklımda.

Sonuç olarak son şenliğim bu ve sonuncusunda da olsa bu sefer bir katkım olacak. Halk Oyunları Gösterileri kapsamında Aydın, Ağrı, Antep ve Kırklareli Yöreleri ile sahne alacağız. 13 Mayıs Salı saat 13'te kapalı spor salonunda olacak gösterimiz.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da şenliğimiz herkese açık, bekleriz....

Hiç yorum yok: