9 Ocak 2006

Interrailvari Zamanlarda

Bugün metrocity semalarında,2 yoldasım ile birlikte (DeliDogu&Smm [ 8086 bayram nedeniyle katılamadı]) sayısal tasarım projem ile ilgilinirken uzun zamandır aklımızda olan ve benim büyük oranda "yapmadık bir şey kalmasın hulen bu dünyada " felsefesi ile yaklaştığım "interrail" planlarımız tekrar yüzeye çıktı ve bir anda üçümüzü birden esir aldı yine.

Hemen sorduk tabi ulularulusu google`a bu işin oluru var mıdır,neler gerekir,neler yapılabilir diye.Karşımıza çıkan ilk siteye daldık ve haritaya bakarak başladık planlar yapmaya.Hemen rotamızı çizdik ve bütçe planlama çalışmalarına giriştik.Önceden giden elemanların yorumlarına takıldık ve kabataslak da olsa kararlar aldık hafiften hafiften.

Beni tanıyanlar "eeeeh sende de her yıl aynı şey , interrail interrail, gidecem de gidecem dion ama icraat yapmion" diyecektir hemen bu yazdıklarımı okuyunca.Ama bu sefer ciddiyim,ciddiyiz.Ekip de sağlam zaten . Bir yaz da farklı olsun bea,biraz maceracı yanımızı ortaya cıkaralım artık.

Kısacası ; Hava da interrailvari bir koku var ,bilmem siz de aliyor musunuz? "Evet evet" diyorsanız , durmayın,ses edin bana ekibe katalım sizi de .

Esen kalın

NOT:Dikkatli insanlar fark etmistir herhalde ;ilk paragraftaki "büyük oran" ın bir de küçük oranı olmalı , di mi ya?(Kimsenin fark ettiğini sanmıyorum ya neyse) Söyleyeyim onu da : Prag ve Iskandinavya olabilir belki ;)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

sevgili volkan, yazın bizimde derinlerde sakladığımız, herzaman hayalini kurduğumuz bir düşüncemizi ( mehmet,hüseyin from trabzon :) ) tekrardan gün ışığına çıkardı.bizde Hemen yüce google a sarılarak yaptığımız kısa interrail nedir? :) araştırmasından sonra size katılma konusunda içimizde şiddetli istekler uyandı..Şimdi şunu söylemek istiyoruz ki, nedir planlarınız...size katılacaklar olarak uyarmıyız... işin maddi yönleri sizin de ön gördüğünüz şekilde nasıldır? ...
bizi de bu konuda bir aydınlatırmısın...