11 Eylül 2005

TRT 2'deki Rock Market artık yok!!

10.09.2005 16:00
Oğuz Sel

http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=8247

Bundan tam 17 sene önce yola, Türkiye'deki bir takım müzikal kalıpları kırıp, gençliğe Rock ve Metal tarzındaki müzikleri sevdirmek amacıyla çıkan ve bu süreç içerisinde onlarca yerli grubun önünü açan, ayrıca ülkemizde bu tarza karşı olan ön yargıyı minimum düzeye çeken, kaliteli müzik programı Rock Market artık yok!

Rock Market'in başladığı günden beri sunuculuğunu yapan Şener Yıldız'ın açıklamasına göre, programın yayından kaldırılmasının tek nedeni keyfiyet... Hürriyet gazetesinin Kelebek ekinde "Rock Market'in sunucusu Şener Yıldız'ın görevine son verildi. 17 yıldır ara vermeden programı sunan ve yeni atanan TRT müzik programları müdürünün keyfi tutumu sonucunda görevinden alındığını söyleyen yıldız, "evladımı kaybetmiş gibiyim" dedi. Rock Market'in hiç ara vermeden en uzun yayın yapan müzik programı olduğunu kaydeden Yıldız, Guinness'e aday olma hazırlıkları yaptığı sırada programın bittiğini belirtti."

Sevgili Şener abi ne kadar üzüldüyse biz de en az onun kadar üzüldük. Ama onun haricinde bir şeye daha üzüldük, hâlâ böylesine gerici zihniyetlere sahip insanların, lâyık olmadıklara konumlara getirilip böylesine alâkasız kararlar almasına...

Bu konuyla ilgili şikayetlerinizi bu adresten yapabilirsiniz:

aktifhat@trt.net.tr

Hiç yorum yok: